Bag-bagan Ngarucu

Ilustrasi.(Foto: wisatabdg.com)

(Menyambut Hari Bahasa Ibu Sedunia)

URUSAN ngarucu moal jauh ti urusan anu raket hubunganana jeung langlayangan.

Bareto mah budak awewe lalaki sapangaresep sok ngudag-ngudag langlayangan kapakan.

Ayeuna, kabeh keur bingung, keur pada hariwang lantaran kabeh keur pada ngarepkeun meunang langlayangan.

Patingbalecir, patinggorowok pada ngaku tur ngahak kana langlayangan.

Langlayangan mah geus ampir karancang, da eta atuh nu ngarucuna ngabreng teuing.

Sok inggis pejet memeh dijejewet atawa sakalian we sina pejet pasiksak tibatan direbut ku batur mah.

Baca Juga  Seteguk Air Jadi Penghantar ke Surga, Keistimewaan Bulan Ramadan